Na vrh!
velika izbira okvirjev
OKVIRJANJE

║Velika izbira okvirjev║

velika izbira okvirjev

ZAKAJ IZBRATI NAS?

Galerija Okvir je podjetje, ki je zelo znano po svoji kvaliteti in odličnem svetovanju svojim strankam. Za vsakogar si vzamemo čas, da skupaj izberemo najprimernejšo rešitev in izpolnimo še tako zahtevno željo.

V našem izboru imamo več kot tisoč okvirjev vrhunske kvalitete najrazličnejših slogov – od starinskih do modernih in tistih, ki so trenutno v modi. Izbirate lahko med široko paleto lesenih in aluminijastih okvirjev. Imamo tudi velik izbor brezkislinskih paspartujev.

Od stekel vam ponujamo navadno, antirefleksno (mat), muzejsko in nevidno steklo z UV-zaščito.

Ponujamo vam tudi kompletno opremo vašega poslovnega prostora, po želji pa pridemo tudi k vam na dom, kjer vam vaša novookvirjena dela pravilno obesimo na stene.

GALERIJA OKVIR VAM NUDI ...

Svetovanje
Kvaliteto
Zadovoljstvo

Umetnost ni predmet, temveč proces, v katerega umetnik prispeva začetno energijo, seme, nad katerim potem skrbno bdi in ga zaliva do popolnega razcveta. Slike »se udejanijo«. — Paul Klee

⌜ GALERIJA OKVIR ⌝

NAŠE KVALITETE

Pravi okvir za umetniško delo

Ves čas spremljamo trenutne trende, dobro pa tudi poznamo umetnostnozgodovinske smeri in stile, da lahko izberemo pravi okvir za vas.

Velika izbira okvirjev

Pri nas lahko izbirate med več kot tisoč okvirji vrhunske kvalitete, od starinskih do modernih in tistih, ki trenutno veljajo za modni trend.

Svetovanje in kvaliteta

Naše podjetje je prepoznavno po svoji kvaliteti in odličnem svetovanju. Za vsako stranko si vzamemo čas, da skupaj izberemo rešitev.

Previdno ravnanje

Z vsakim umetniškim delom ali predmetom, ki nam ga zaupate, ravnamo skrbno in previdno. Tako bo do okvirjanja varno shranjeno pri nas.

Oprema prostora

Če imate poslovni prostor ali pa želite v vašem domu spremembo, lahko z vami izberemo zanj primerna umetniška dela, ki jih nato okvirimo in ga z njimi tudi opremimo.

Ugodna cena

Ponujamo vam okvirjanje vseh vrst, restavriranje slik in okvirjev, kaširanje na različne podlage in tisk reprodukcij za ugodno ceno.

velika izbira okvirjev